Webdesign compleet

Zie je deze website? Die is in één dag gebouwd. Ja, je leest het goed – één dag.

Je staat er nu op te scrollen, en geloof het of niet, deze is gebouwd in een kwestie van uren. Wij combineren de kracht van AI en slimme templates met onze creatieve flair, zodat jij binnen no-time online bent zonder in te boeten op kwaliteit. Want ja, het kan allemaal: snel, betaalbaar en toch professioneel.

Met de kracht van AI en templates zetten we de eerste stap, maar het is onze creativiteit die de website echt tot leven brengt. We zijn experts in webdesign, responsive design, gebruiksvriendelijkheid en meer. Wij regelen het voor je – en dat alles zonder je portemonnee te laten huilen.

We maken jouw website indrukwekkend, functioneel en gebruiksvriendelijk.

Een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke website kan het verschil maken tussen bezoekers die direct wegklikken en diegenen die gefascineerd raken door jouw bedrijf. Zie het als een digitale eerste indruk – eentje die het potentieel heeft om klanten aan te trekken en te overtuigen.

Kunnen we je helpen?

Twijfel je of je voor een website met een template moet gaan of een op maat gemaakte site wilt? Bij Wwwunder gebruiken we templates om snel en betaalbaar websites te creëren die jouw merk laten stralen. Wil je iets echt unieks, volledig afgestemd op jouw visie? Bij Wunderscore bieden we maatwerkdesigns die je site onderscheiden met een persoonlijke touch. Bekijk onze websites voor inspiratie of neem contact met ons op voor advies.

Kies je pakket

Bij Wwwunder hebben we precies wat je nodig hebt, zonder overbodige poespas. Kies uit een van onze pakketten en zie hoe jouw website als een paddenstoel uit de grond schiet.

One Page Express

Een strakke landingspagina die meteen de aandacht trekt en klanten laat weten dat je bestaat.

399 / Eenmalig
  • Wordpress template website
  • Elementor Pro (1 jaar)
  • Installatie van essentiële plugins
  • Één knallende pagina
  • Volledig responsive design
  • Integratie van jouw logo en huisstijl
  • Privacybeleid
  • 1 revisieronde
  • Binnen 48 uur online

    We starten met de ontwikkeling zodra we alle benodigde documenten, zoals teksten en afbeeldingen, hebben ontvangen.

All-In Website

Met vijf pagina's krijg je alles wat je nodig hebt om jouw verhaal te vertellen en klanten binnen te harken.

499 / Eenmalig
  • Wordpress template website
  • Elementor Pro (1 jaar)
  • Installatie van essentiële plugins
  • Tot 5 pagina’s
  • Volledig responsive design
  • Integratie van jouw logo en huisstijl
  • Privacybeleid
  • 1 revisieronde
  • Binnen 72 uur online

    We starten met de ontwikkeling zodra we alle benodigde documenten, zoals teksten en afbeeldingen, hebben ontvangen.

Webshop Kickstart

Van productpagina’s tot betaalmogelijkheden, alles zit erin om jouw online winkel te laten knallen.

799 / Eenmalig
  • Wordpress template webshop
  • Installatie van essentiële plugins
  • Elementor Pro (1 jaar)
  • Tot 5 pagina’s, incl productpagina (3 producten)
  • Volledig responsive design
  • Integratie van jouw logo en huisstijl
  • Privacybeleid en algemene voorwaarden
  • 1 revisieronde
  • Binnen 72 uur online

    We starten met de ontwikkeling zodra we alle benodigde documenten, zoals teksten en afbeeldingen, hebben ontvangen.

Extra's die je niet wilt missen

Wil je net dat beetje extra? Wij regelen het voor je, no sweat.

Essentials

Zorg ervoor dat je website een vliegende start maakt en probleemloos blijft draaien. Dit pakket biedt alles wat je nodig hebt voor een online aanwezigheid.

39 / Per maand
  • Aanvraag domeinnaam

    Wij regelen de aanvraag en registratie van je domeinnaam, zodat je online adres snel en zonder gedoe klaar is.

  • Hosting met SSL certificaat

    Jouw website wordt ondergebracht bij een betrouwbare hostingpartner en voorzien van een SSL-certificaat voor veilige en versleutelde verbindingen.

  • Website onderhoud

    We zorgen ervoor dat je website up-to-date blijft met regelmatige updates en onderhoud.

  • Licentie plugins

    Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is met de nieuwste versies van essentiële plugins, zonder extra kosten. Dit omvat WP Rocket ($299/jaar) voor snellere laadtijden, Elementor Pro ($99/jaar) voor geavanceerde ontwerpopties, en Essential Addons ($40/jaar) voor extra functionaliteit. Zo profiteer je van continue optimalisatie en verbeterde prestaties zonder bijkomende kosten.

Content & Visual

Geen tijd om teksten te maken of afbeeldingen te zoeken? Wij regelen stockafbeeldingen en teksten met GPT om jouw website te laten stralen.

199 / Eenmalig
  • Teksten schrijven met GPT

    We gebruiken de kracht van GPT om professionele, boeiende teksten te creëren die perfect aansluiten bij jouw merk en doelgroep.

  • Stockafbeeldingen

    We selecteren hoogwaardige stockafbeeldingen die je website visueel versterken en de boodschap van je merk ondersteunen.

  • Basis SEO optimalisatie

    De afbeeldingen en teksten worden geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook goed vindbaar.

  • 1 revisieronde
  • + 24 uur

    Voor deze optie rekenen we een extra dag voordat je website live gaat.

Page Expansion

Met een extra pagina voeg je eenvoudig waardevolle inhoud toe aan je website, met een consistente uitstraling en SEO-ondersteuning.

59 / Eenmalig
  • Extra pagina

    Wij creëren extra pagina’s zoals een blog, portfolio, of een veelgestelde vragen-sectie. Perfect voor het uitbreiden van je website met relevante inhoud.

  • Volledig responsive design
  • Basis SEO optimalisatie

    We zorgen ervoor dat de nieuwe pagina's geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat ze beter gevonden worden door je doelgroep.

  • + 24 uur

    Voor deze optie rekenen we een extra dag voordat je website live gaat.

Veelgestelde
vragen

Of je nu twijfels hebt over onze pakketten, vragen hebt over je website of gewoon wat meer wilt weten over de details, wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Jazeker! Dit is ons nieuwste project: Wwwunder. Omdat het nog in ontwikkeling is, vind je hier nog geen portfolio. Maar op Wunderscore kun je wél ons volledige portfolio bewonderen. Neem daar zeker een kijkje om een goed beeld te krijgen van ons werk!

Bekijk hier!

Geen zorgen! Wij kunnen zowel je logo als je complete huisstijl ontwerpen. Dit valt onder grafisch design. Voor meer informatie over wat we kunnen bieden op het gebied van logo-ontwerp en huisstijlcreatie, zie onze pagina over grafisch design.

Op maat gemaakte website
Een op maat gemaakte website begint met een leeg canvas, waarbij elk detail wordt ontworpen en ontwikkeld op basis van jouw unieke wensen en merkidentiteit. We besteden uitgebreide aandacht aan elk aspect om ervoor te zorgen dat de website perfect aansluit bij jouw visie. Dit proces is tijdsintensiever en kostbaarder, maar het resultaat is een volledig gepersonaliseerde website die jouw merk op de meest effectieve manier weerspiegelt.

Website met een template
Bij een website met een template starten we met een vooraf ontworpen structuur die we aanpassen aan jouw huisstijl. We integreren jouw kleuren, typografie en andere merkdetails in de template, zodat je website professioneel en herkenbaar blijft. Dit biedt een snellere en kostenefficiëntere oplossing, zonder concessies te doen aan de uitstraling en functionaliteit van je site.

Onze aanpak bij Wwwunder
Bij Wwwunder gebruiken we voornamelijk templates om snel en voordelig te kunnen inspelen op de vraag naar efficiënte weboplossingen. We hebben ons gespecialiseerd in het bouwen van websites met WordPress, een krachtig en flexibel platform dat ideaal is voor zowel maatwerk als template-gebaseerde sites. Dankzij onze expertise kunnen we ook maatwerkoplossingen bieden via Wunderscore, waar we ons richten op volledig op maat gemaakte websites. Of je nu kiest voor de snelheid en kostenefficiëntie van een template of de exclusiviteit van maatwerk, wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw specifieke behoeften.

Ja, wij gebruiken het gebruiksvriendelijke platform Elementor, waardoor je zelf eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen.

Geen probleem! Wij bieden een eenmalig Content & Visuals pakket aan, waarbij we samen met AI pakkende teksten creëren en de perfecte stockafbeeldingen voor je vinden, zodat je website er vanaf het begin al professioneel uitziet.

Ja, wij zorgen ervoor dat je website SEO-vriendelijk is met basisoptimalisaties, zoals het instellen van meta-tags en het optimaliseren van afbeeldingen. Wil je nog een stap verder gaan? Onze partner staat klaar om je te ondersteunen met Google Ads. Neem contact op voor meer informatie.

Ja, wij bieden het Essential pakket aan waarbij we de domeinnaam voor je aanvragen, de hosting regelen en je website onderhouden. Wil je dit liever zelf doen? Geen probleem! We helpen je graag met het regelen van de hosting en geven je de nodige ondersteuning om alles vlot te laten verlopen.

Met Elementor kun je zelf eenvoudig teksten, afbeeldingen en andere inhoud op je website aanpassen. Of je nu een nieuwe tekst wilt toevoegen, een afbeelding wilt vervangen of een pagina wilt bijwerken, het kan allemaal met een paar klikken. Elementor’s intuïtieve drag-and-drop editor maakt het super eenvoudig om wijzigingen aan te brengen zonder technische kennis. Zo houd jij de controle over je content en zorg je ervoor dat je website altijd actueel en relevant blijft.

Ja, er zijn enkele doorlopende kosten waar je rekening mee moet houden om je website goed te laten functioneren:

Hosting: Om je website online te houden, heb je een hostingdienst nodig. Dit zorgt ervoor dat je site toegankelijk is voor bezoekers.

Onderhoud: Regelmatig onderhoud is cruciaal om je website soepel te laten draaien, beveiligingsupdates toe te passen en eventuele problemen op te lossen.

Betaalde Plugins: Sommige plugins die je website functionaliteit geven, vereisen een jaarlijkse licentieverlenging.

Elementor Pro ($99,00 per jaar): Met Elementor Pro krijg je toegang tot uitgebreide ontwerpopties en sjablonen, waarmee je eenvoudig je website kunt aanpassen zonder enige codeerkennis. Het biedt je de tools om je site visueel te perfectioneren en te personaliseren.

Essential Addons ($40,00 per jaar): Deze plugin voegt extra functionaliteit en widgets toe aan Elementor, waardoor je nog meer creatieve mogelijkheden hebt voor het ontwerpen van je website.

WP Rocket ($299,00 per jaar): Deze plugin versnelt de laadtijd van je website door caching en optimalisatie. Het verbetert de prestaties van je site, wat cruciaal is voor een betere gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie.

 

Voor slechts 39 euro per maand biedt het Essential pakket een complete oplossing voor hosting, onderhoud en plugin-licenties, zodat je website altijd in topvorm blijft.

Als je op zoek bent naar hulp bij specifieke taken zoals het aanpassen van teksten of het toevoegen van afbeeldingen, dan kunnen we je zeker op weg helpen.

Een goede website bouwen kost tijd, geduld en expertise. Het idee dat je in een paar weken een webdesignexpert kunt worden door een korte cursus te volgen, is vergelijkbaar met denken dat je met een week trainen een marathon kunt lopen. Webdesign is meer dan simpelweg klikken en typen.

Kortom, hoewel er geen quick fix is voor het zelf bouwen van een complete en professionele website, kunnen we je wel begeleiden bij het uitvoeren van bepaalde taken. Een website is veel meer dan alleen een ontwerp. Het draait om functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.